9 Nisan 2011 Cumartesi

Dudaklarımda Tırnaklarımda Damağımda Louboutin!

Pek çok kadının hayallerini süsleyen kırmızı tabanlarıyla ünlüleri kırmızı  halıyla  bütünleştiren Christian Louboutin sadece ayaklarda görülen bir güzellikten olmaktan çıktı.Ayakkabı dışında da kullanılan stili o ürünlerin satışına satış katıyor.


Şampanya markası Piper Heidsieck "Le Rituel"adlı şarabında Loubie ile çalışıyor. 19. yüzyılda prenslerkendilerine eşlik eden metreslerin ayakkabısından şampanya içmelerinden esinlenerek ayakkabı şeklinde bardak yapıp şampanya ile set yapılyor.

 Bir diğer ortaklığı ise Ladurée ile yapan Loubie karşımıza fashion/food kombinasyonu ile çıkıyor. Makaronları daha ne kadar albenili yapabilirler diyodum ki sustum :) 




Louboutin'i tırnaklara uygulamak ise Zoe Pocock için ünlü olmaya yetti . Tırnaklara tasarım yapan Zoe Pocock ojeyi her zaman kıyafete göre yapmaktan sıkılıp ayakkabıyla eşleştirmek için Louboutini seçmesi ünlülerle çalışmasına kapı açtı.Yaratıcılık diyenlere ise çok basit bir fikirdi diyip geçti . 




Christian Louboutin de sirkte ayakkabı yaparken altlarını kırmızı ojeye boyamayı düşündü ve bu gunlere geldi basit fikirler , şans  ve çalışma bu üçüne sahipsen herşeye sahip olma imkanında oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder